Coachen met Kragt Mattie

Loopbaan en levenscoach

Gemaakt door: Rob Wensveen

Zijn dit vragen die je (steeds meer) bezig houden:

 • Waarom ga ik eigenlijk niet meer fluitend naar mijn werk? Gek eigenlijk want ik vond het altijd leuk, toch? Wil ik misschien toch nog wat anders (worden)?
 • Ik vind mijn werk fantastisch maar blijft mijn werk wel zo als het nu is? Hoe en wat moet ik doen om mee te kunnen met de ontwikkelingen? Ontwikkeling die steeds sneller lijken te gaan. En wil ik dat eigenlijk wel?
 • Ik wilde graag leidinggevende zijn. Nu ik dat ben, weet ik eigenlijk niet of ik dit wil blijven? Ik ben zo weinig met mijn vak bezig en wat vinden mijn medewerkers er eigenlijk van?
 • Waarom heb ik zo veel moeite om gelijk te krijgen als ik zeker weet dat ik dat heb?
 • Waarom heb ik eigenlijk zoveel problemen op mijn werk, werkplek, met mijn beroep (wil of moet ik outplacement, wil ik herbezinning over mijn werk)?
 • Waarom ben ik niet meer gelukkig over mezelf of in mijn relatie, welk levensdoel heb ik eigenlijk?

Dan kan ik je als coach helpen. Al de facetten die hierboven staan heb ik als financial en mens meegemaakt. Ik heb ervaren hoe fijn het is om een coach te hebben die je helpt je antwoorden te vinden. Die levenservaring en de kennis uit de coachopleiding wil ik graag delen en je helpen bij het maken van ingrijpende keuzes, het wegnemen van twijfels of belemmerende gedachten over jezelf.

Je gaat onderzoeken wie je bent, waar je kwaliteiten, drijfveren, talenten en valkuilen liggen. Dan bepaal je wat je echt wilt, wat je kunt en als laatste bepaal je welke stappen je kunt nemen om daar te komen. Ik begeleid je als coach op deze tocht. Mijn visie op coaching is: ik help je het beste als ik niet stuur, geen kant en klare oplossingen aanbiedt maar nieuwsgierig ben en door vragen en oefeningen je help je eigen antwoorden te vinden.

Wat betekent dat voor jou:
Het betekent aan de slag gaan en vooral doen Het is confronterend als je ontdekt waarom je steeds in een zelfde valkuil stapt. Er is blije verbazing, een boost in het zelfvertrouwen als je je verborgen kwaliteiten en talenten ontdekt. Talenten en kwaliteiten die je misschien op de automatische piloot hebt ingezet en nu je ze kent weet hoe hier meer mee te winnen valt. Je wordt er bijvoorbeeld assertiever van omdat je weet dat je argumenten deugen. Het is een intensief traject. Als je je daardoor niet laat afschrikken ben ik de geschikte coach voor je.

Jij gaat je drijfveren, kwaliteiten en talenten leren kennen. Je gaat onderzoeken waar je naar toe wilt qua privé, carrière of gedrag. En je bedenkt hoe je daar wilt komen. Het kan ook zijn dat je je rust vindt omdat je ontdekt dat je er al bent. Je twijfelt dan niet meer en stopt met zoeken.

Ik help door je met duwtjes te begeleiden, je zal vragen om concreet te worden over wat je wilt en hoe en wanner je daar wilt komen.

Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht. Samen aan de slag kijkend naar waar je heen wilt. Als het niet nodig is peuteren we niet in het verleden. We focussen op het maken van stappen richting toekomst.

Je drijfveren, talenten en kernkwaliteiten brengen we in kaart via een TMA test. We gaan daarover het gesprek aan:

 • hoeveel van je talenten zet je nu in?,
 • welke laat je onbenut of hoef je niet in te zetten?,
 • hoe zonde is dat dan?

Of je krijgt de bevestiging dat je juist helemaal op je plek zit daar waar je nu zit. Je gebruikt je talenten en kwaliteiten. De winst is dan dat je nergens meer over hoeft te twijfelen.

Jij gaat onderzoeken waar je toekomst ligt:

 • bij ander werk of juist niet,
 • bij ander gedrag of juist niet.

Simpel? Neen Resultaat Ja.

Het tarief

Het coachtarief voor particulieren is € 135,- inclusief BTW per coachsessie van 1,5 uur.
Voor zakelijke coachtrajecten worden specifieke offertes gemaakt.

Ieder coachtraject wordt voorafgegaan door een gratis kennismaking/ intake gesprek van 1,5 uur.